Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Περιμένω

Θέλω να κωδικοποίησω τη σκέψη μου:

Λοιπόν. Περιμένω να:

1) Μην ξαναδω την πελώρια και τη γεμάτη πολιτικό λιπος κοιλιά του Πάγκαλου. Ούτε να ξανακούσω την φωνή του.

2) Μην ξαναδώ τον Καραμανλή να κάθεται με τις πατούσες στραμμένες προς τα μέσα, ως αγουροξυπνημένο παιδί που αναγκαστικά παρακολουθεί την παιδική γιορτή των Χριστουγέννων στο σχολείο του.

3) Μην ξαναδώ την αποτυχημένη ντενισιακή υποκριτική απόπειρα της Γκερέκου να αποστηθίσει αναγιγνώσκοντας του λόγους της, γραμμένους σε ύφους κακής έκθεσης ιδεών Α' Λυκείου.

4) Να μην ξαναδω τον Καρατζαφέρη να ασκεί πολιτική ως διαφημιστής που ψάχνει να βρει το καλό σλόγκαν.(στο βιογραφικό της ιστοσελίδας του παλιότερα ανέφερε οτι ειναι ο εμπνευστής του σλόγκαν "Από έξω άνεση, από μέσα άνεση"¨των εσωρουχων Μινέρβα". Το ερώτημα ειναι: μας αντιμετωπίζει σαν εσώρουχα ή σαν το περιεχόμενο τους;)

5) Να μην ξανακούσω οτι οι τομάτες αυθήκαν την προηγούμενη εβδομάδα 40%. Ειλικρινά, από τότε που θυμαμαι τον εαυτό μου, οι τομάτες θα έπρεπε να είχαν τουλάχιστον 40 ευρώ η μία, αν ίσχυε η εβδομαδιαία αύξηση για την οποία οι αντιπολιτευόμενοι λαϊκίζοντες συνταξιούχοι παραπονιούνται απελπισμένα.

6) Να μην ξανακούσω το Βασίλη Χήτο να μιλάει για την αλβανική μαφία.

7) Να γίνει η εκπομπη του Πανούση πρώτη σε ακροαματικότητα ραδιοφωνική παραγωγή.

8) Να μην ξαναεκλεγουν/ασχοληθούν με την πολιτική η πλειοψηφία των πολιτικών άνω των 45. Μόνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι πάνω από αυτό το όριο.

9) Να παραδεχθούμε όλοι ότι είμαστε μέρος του συστήματος και συνένοχοι για την κατάσταση.

10) Να έχω φύγει από την Ελλάδα μέχρι το τέλος του επόμενου χρόνου.

2 σχόλια:

Niemandsrose είπε...

Νόμιζα πως ήταν το ιστολόγιο του ήρωα του Τόμας Μάν με λογότυπο τον Πεσσόα, αλλά τελικά μάλλον κάνει παράσιτα ο Μωϋσής με τους δεκάλογούς του. :)

Να συμπληρώσω, αν μου επιτρέπετε:
11. Να πάψει ο λαός και τα μμε να χρησιμοποιούν τον όρο αναρχία ως συνώνυμο του χάους, της αταξίας και της "τρομοκρατίας" . Διάολε, ένα κοινωνικό, πολιτικό και ιδεολογικό σύστημα είναι!
12. Να πυρπολήσει ο Τζιμάκος τη τζιπάρα του εξεγειρόμενος ενάντια στη Γιάννα που κρύβει μέσα του.
13. Να γίνει διαχωρισμός εκκλησίας κράτους, να δημευθεί ή να φέρει βαριά φορολογία η εκκλησιαστική περιουσία, να γίνει προαιρετικο το μάθημα των θρησκευτικών, να καταργηθεί το άσυλο του αγ. όρους.
14. Να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή
15. Να μην φοβάμαι και να μην ελπιζω τίποτα.
16. Να γίνω γάιδαρος.

μ είπε...

Το 10 είναι απόρροια των άλλων 9; Ελπίζω όχι...